Startitup

Går du och funderar på en affärsidé kopplat till Internet och kan avvara 10 h per vecka under sommaren? I så fall tycker jag att anmäla dig till Startitup. Under 10 veckor i sommar har du chansen att utveckla ditt Internetföretag. Varje vecka kommer ett mail med en uppgift att utföra och efter 10 veckor har du, förhoppningsvis, en färdig betaversion av ditt företag. En av personerna bakom konceptet är Anton Johansson. Här läser du en artikel om honom och konceptet, som Internetworld publicerade i veckan.

Wingefors Invest har valt att sponsra Startitup. Vi tror på konceptet och tycker att det är ett bra initiativ. Vi hoppas att fler ska våga göra sin grej och att Startitup får massa deltagare under sommaren. Många tror att det krävs mycket resurser och förkunskaper för att starta upp, vi hävdar att så inte är fallet och det kommer det här konceptet att visa.

← Tillbaka

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>